Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navrhy 2011 trochu jinak


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: ZLH7001 , posláno: 18.10.2010 15:24:38, z adresy: 91.187.59.25

Tak tam v tom výpočtu jsem se úplně trapně školácky spletl já. Sorry.

>díky za upozornění, já jsem se ale nespletl. Pokud by sis věty pořádně přečetl, pak by jsi zjistil, že jsem uváděl, že jde o odhad a že těm číslům z dokumentu nevěřím, neb z pozorování závodníků při závodě (MČR ve sprintu a ražení sběrky, kdy někteří musí razit otočkou a někdo jen tak kolem kontroly proběhne,, 2členné štafety v Třebíči, kde u každé kontroly ten s rychločipem získá náskok 2-3metry) bych řekl, že je to více. tak jsem uvedl nějaké číslo větší než je prosté odečtení těch 2 čísel, což jsi provedl ty, a pak jsme na základě osobních odhadů se shodli, že to z toho dokumentu nemá smysl a lepší je odhad cca 1 vteřinu na kontrolu.
>
>Takže tě řadím do pořadníku na omluvu, máš číslo 3 (Sosna - 1, Kurej - 2, ZHL - 3)..
>
>
>
>
>>Než ses tady začal vztekat, tak jsi např. na můj příspěvek z 12.10.2010 17:42:11 zapomněl zareagovat kratičkou větou: "Sorry, jsem se spletl."
>>
>>>tebe jsem si Kurej hodil do stejného košíčku jako Sosnu už dávno, svým porovnáváním orientačního běhu s městskými maratony či lyžařskými závody, aniž by sis uvědomil sociologickou strukturu závodníků v obou sportech, jsi u mě co se týká znalostí skončil a stejně jako Sosna jsi se za chybu neomluvil.
>>>
>>>
>>>
>>>>Si snad vacsi kkt ako som si mysle... Howk!
>>>>
>>>>>"Fak jsem se tu někdy hádal, že 10 je právě to správné číslo?"
>>>>>
>>>>>Sosno, je znát, že jsi ještě z té neamerické generace dospělých, která neumí přiznat chybu. Ale to nevadí, my mladší vás máme dávno prohlédnuté..
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>>Fak jsem se tu někdy hádal, že 10 je právě to správné číslo? (Vetroši maj nárok na sklerózu) Ale nečteš mezi řádky něco jiného? To že ironizuji tvé návrhy, neznamená, že mám absolutně opačné názory na počet 10 podle tebe.
>>>>>>
>>>>>>Koukal jsem se do (zřejmě tvých) výpočtů. A rozdíl mezi 10 a 8 započítanými závody byl malý. A ani u 6 to nebyla taková odchylka. Pak je samozřejmě objektivnější započítat méně. Ale vyznavače 70 započítávaných tu stejně nepřesvědčíš. Pak je to teprve správnej ranking.
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)