Re: add


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Bestik , posláno: 28.9.2010 10:29:09, z adresy: 81.216.183.138

Mraz bude mit radost, ze byl zarazen mezi "ceska o-media, ktera formuji nazory mladezniku". :-)

Ohlasy primych ucastniku bych pozmenil na "ohlasy primeho ucastnika" a to viteze. Kdyz clovek vyhraje, tak je vse fun, nice, wonderful apod. :-)

Podstatna informace zde je ovsem ta, ze zavod byl rozdelen smyckami a nikdo nemel stejnou trat - to se trochu lisi od toho, co bylo treba letos ve Stockholmu na NORT a co komentovala ona zminovana media. Je zasadni rozdil bezet v baliku stejnou trat nebo bezet sam vlastni trat, byt s hromadnym startem. Asi jako prespolak vs. orientak.

Myslim, ze proti knock-out sprintu nikdo nic nema, pokud je to orientak. To, co bylo ve Stockholmu, s orientakem nema moc spolecneho...


>jen pro připomenutí, jak česká o-média (která formují názory mládežníků) informovala o knock-out sprintu:
>
>beda.lpu.cz: "Ale v podstatě to vypadalo, že běžci běželi spolu a spoléhali na chybu toho prvního či finiš. To ale rozhodně není orienťák!"
>
>janmrazek.blogspot.com: "Dle nastupujícího formátu nás totiž čeká honěná na olympiádě. Tímto se omlouvám Betovi, že jsem se mu vysmíval do cvičenejch opic na prvním úseku štafet, protože takováhle pakárna je i na mě moc."
>
>v Norsku teď proběhl další závod v tomto formátu (knock-out sprintu) a ohlasy přímých účastníků jsou zdá se zcela jiné:
>
>"It was a really fun race format, and quite high stress level with so many controls and runners around you."
>
>více na http://folk.ntnu.no/oysteios/




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)