Re: Re: Re: Re: „Povědztě mi, čo si představujetě pod takým slovom pouťák?“


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jj , posláno: 22.7.2010 17:20:29, z adresy: 62.240.183.85

ještě než odjedu na rekreaci, tak bych tě rád upozornil, že žijeme v 21. století a tak nazývat někoho s jiným názorem (navíc to, že názory jsou zcela nepodstatné, věděl už Larry Flint, citovat ho znovu snad netřeba) "divným", sám uznáš že není v pořádku.

jinak tebou zmíněná struktura soutěží - od oblastního žebříčku, přes republikový žebříčky, mčr k ms - je ve sportu, který je postaven apriori na tom, že každý závod je pro závodníka jiný, zcela umělá, to je snad taky zřejmé.

z toho důvodu jsem i nesouhlasil s výrokem ZHL, že onen závod, který jsem použil pro ukázání toho, že ve sprintu jsou i běžci rankingově vzadu schopni porazit běžce rankingově vpředu, byl jen pouťákem a tudíž jeho výsledky netřeba brát na těžkou váhu.

tím bych to ukončil, mám ale trochu strach, že nás čekají další 2 krušné roky, než si oněch tebou zmíněných 95% uvědomí, jak se věci mají a jaké všechny nebezpečí z používání pojmu "pouťák" plynou (například náš starý znamý soutěžní nihilismus je přímým následkem kádrování závodů na pouťáky a "velké" soutěže)










>hele jj ty jsi fakt divnej, myslím, že skoro každej orienťák kromě tebe jezdí na nějaké ty pouťáky, pro mě to je třeba PZL, tak už to konečně pochop, že my ostatní si slovo pouťák budeme používat ať se ti to zdá logický nebo ne a ať se ti to líbí nebo ne...
>
>by the way dělení závodů na nějaký dva druhy je fakt hodně přitažený za vlasy, to taky nikdo jinej nedělá... myslím, že všichni důležitost závodů vnímají obdobně - od oblastního žebříčku, přes republikový žebříčky, mčr k ms - rozdíl je v tom, že každý dosáhne na jinou úroveň...
>
>mám pocit, že tvůj problém je v tom, že 95% lidí má odlišný názor než ty a ty se mermomocí snažíš najít někoho kdo ten názor bude mít stejný a když nikdo takový neni, tak aspoň ostatním vnutit ty svoje bludy! Což se samozřejmě nikomu nelíbí..
>
>>aha, ale myslím, že je škoda nazývat oblastní závody pouťáky, neb třeba já sleduji výsledky na nich dost, jsou to dobré ukazatele jak běžecké formy (terény bývají obvykle jednodušší), tak i potenciálu. A to jak v ČR tak v cizině.
>>
>>navíc se všechny oblastní závody počítají do superankingů, čili jde o hodně. Díky tomu, že je sprintových, KT závodů a nočních málo, suplují oblastní (a vícedenní) závody v těchto disciplínách celorepublikové závody.
>>
>>proto bych řekl, že nazývat oblastní závody pouťáky, je chyba
>>
>>
>>>oprava:
>>>
>>>"Cizince potom jednak těžko bude zajímat, kdo vyhrál kdejaký oblastní závod s nízkou účastí,..."
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)