Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: víkend přinesl zajímavý lesně-sprintový výsledek


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 8.7.2010 19:21:45, z adresy: 62.240.183.85

ok, takže ještě jednou, už nemluvíš v jinotajích a neútočíš, čili se to bude dát vysvětlit.

Můj první příspěvek byl pokračováním příspěvku z loňského Přeboru Prahy ve sprintu, kde, pokud si pamatuješ (tedy pokud se mnou chceš diskutovat, tak by sis měl pamatovat) běžci z třetí stovky byly lepší než běžci první třicítky (jména si teď přesně nepamatuju, ale tuším, že oním běžcem první třicítky byl Martin Janata, a tím běžcem z 3. stovky byl František Pašek).

Nyní jsme měli další závod, ve kterém běžec kolem 900. místa !! byl jen těsně horší než běžec první třicítky v rankingu (první dvacítky ve sprintu).

Z obou případů plynulo, že používání rankingu pro rozřazování závodníků není až tak ideální. Jelikož ale v druhém případě jde o veterána, který pravděpodobně muže běhat nechce (já znám 2 veterány, co např. na MČR na KT musí běžet veteraniádu, ač by výkonností měli na H21, ale nemají ranking), pak to jen opravdu byla taková zajímavost a tím by diskuze skončila.

Jenže pak jsi nastoupil ty, aby jsi vytřískal nějaký společenský kapitál z toho, jak mi to nandáš, a poklidná zajímavá diskuze byla v čudu.



>>myslel jsem, že diskutujeme o tom, zda ranking rozřazuje ve sprintu správně závodníky ?!
>>
>Abych byl upřímný, už mi není moc jasné, o čem jsi chtěl diskutoval ty. Já jsem chtěl (mj. na základě věty: "1) i běžec deváté stovky v rankingu může v lesním sprintu směle konkurovat rankingově o dost lepším závodníkům") diskutovat o tom, že závěr, který jsi udělal pro lesní sprint, může platit i pro jiné disciplíny.
>
>
>>vzhledem k tomu, že v denní klasice nezávodím, tak by mě opravdu porazil
>>
>Tímto jen potvrzuješ to, co jsem napsal v reakci na první odstavec.
>
>
>>jinak ve sprintu jsem opravdu běžcem první dvacítky, než zase dostaneš slinu psát své útoky, tak si alespoň nastuduj měsíční výsledky superankingu ve sprintu, výsledky MČR ve sprintu a průběžné výsledky v Hummel sprint Cupu.
>>
>Ty útočíš, já se bráním. Nikdy jsem nezpochybnil skutečnost, že jsi dobrý sprinter, tak nevím, proč tak podrážděně štěkáš. Začali jsme (ty jsi začal) od srovnání:
>1. Jiří Jansa, rankingová pozice 21
>2. Libor Filip, rankingová pozice 910 !,ztráta +0.19 !
>Já reaguju na tvůj příspěvek, ty se do mě navážíš, že chci zpochybnit tvé sprintové výsledky. (A já jsem si jenom myslel, že tak, jak jsi omylem závodníka na 910. místě zařadil do deváté stovky, úplně stejně si omylem zařadil závodníka na 21. místě do druhé desítky.)
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)