Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: víkend přinesl zajímavý lesně-sprintový výsledek


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 8.7.2010 18:11:44, z adresy: 213.226.213.22

myslel jsem, že diskutujeme o tom, zda ranking rozřazuje ve sprintu správně závodníky ?!

vzhledem k tomu, že v denní klasice nezávodím, tak by mě opravdu porazil

jinak ve sprintu jsem opravdu běžcem první dvacítky, než zase dostaneš slinu psát své útoky, tak si alespoň nastuduj měsíční výsledky superankingu ve sprintu, výsledky MČR ve sprintu a průběžné výsledky v Hummel sprint Cupu.



>Ano. Přiznávám, že máš pravdu. Opravdu jsem výslovně neuvedl v čem jsi se mýlil (protože jsem myslel, že ti to dojde).
>Podle mě ten svůj závěr - běžec deváté (ve skutečnosti desáté) stovky je schopen běžet vyrovnaný závod s běžcem první dvacítky (ve skutečnosti třicítky) - chybně zužuješ jen na (lesní) sprint. Prošel jsem si pár výsledků a podle jmen a časů si myslím, že konkrétně tento Libor Filip by tě řádně prohnal i na klasice.
>Howgh.
>
>>krátce, stručně, výstižně:
>>
>>1) celou dobu píšeš, že jsem se zmýlil, ale zmínku o tom, V ČEM jsi zatím neuvedl. Budu se opakovat, ale fakt, že běžec 9. stovky (nereprezentant, kde jich, jak podotkl Sosna, má málo závodů více) je schopen běžet vyrovnaný lesní sprint s běžcem první 20ky mi stál za to, abych ho zde zveřejnil. to, že se ukázalo, že jde o běžce veterána, který pravděpodobně H21 běhat nechce, je sice smutné, ale přesto reálné vysvětlení, což nic nemění na tom, že i v zadních částech rankingové listiny jsou dobří sprinteři.
>>
>>2) po zkušenostech s tebou ("najdi si jiný sport", "blecha a žába" atd. atd.) jsme k tvým příspěvkům značně nedůvěřivý a dnešek ukázal, že právem.
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)