Re: Omluva, proč jsem nehodnotil


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Libor Zřídkaveselý , posláno: 14.6.2010 11:57:16, z adresy: 81.19.4.182

Nejdříve snad k obvinění z neregulérnosti u závodu ZBM. Při sprintu 22. května si povinný úsek zkrátil jeden závodník, který se v cíli sám přiznal, ostatní a je to lehce rozpoznatelné z mezičasů (minimálně u hlavních kategorií) si povinný úsek nezkrátili. Kromě výšše uvedených mezičasů, které jsou na stránkách závodů tam i poměrně dlouhou dobu kontroloval průběh hlavní rozhodčí, kterým byl Dušan Vystavěl a v neposlední řadě by zkrácení bylo vidět přímo ze startu, který byl umístěn těsně vedle povinného úseku. Navíc si řekněme popravdě, který blázen by riskoval přebíhat širokou silnici v mírné zatáčce, kde by ho auto mohlo srazit poměrně lehce. Domněnka o zkracování však mohla vzniknout, neboť radiokontrola před povinným úsekem byla osazena 2 krabičkami, které bohužel neměly stejný čas a srovnání mezičasů jsme museli provést ručně po závodech. Tedy někteří závodníci měli po doběhu nesmyslně rychlý mezičas na povinném úseku, který však nebyl způsoben zkrácením, ale špatným časem v krabičce.
K odmitnutí upozornění - ano společně s Dušanem jsme tě odmítli a řekli jsme ti, že si povinný úsek nikdo nezkrátil (mimo výše zmiňovaného závodníka) a za tímto tvrzením si oba stojíme. Také jsme i oba řekli, že pokud máš důkaz, máš podat protest, což si NEUČINIL. Tedy pokud je někde chyba, je na tvoji straně.
No a když už si tu zmínil hodnocení a rozdávání známek s hodnotou 5, tak já stále čekám na odpověď proč si ty a David Aleš v loňském roce hodnotili neadekvátně závody v Liberci (nejen tyto). Takto vypadalo hodnocení po vás dvou (David Aleš, Jan Fátor) - print screen www stránky hodnocení. Tedy když píšeš něco o své licenci R1. Dávno bys ji už neměl mít, dávno bys neměl být členem hodnotící komise a jak si správně napsal - i já předpokládám, že vás oba dva tohle "svinstvo" dostihne. Nejsmutnější je, že to nebylo jediné v loňském roce, ale tohoto hodnocení si někdo všiml, protože jste oba dva byli na závodech jen v sobotu a ještě navíc jste to hodnocení udělali jako první a já jsem cestou z Liberce loni jen zíral, že jsem zase byl na jiných závodech něž někteří. Tímto nechci tvrdit, že vše bylo za 1, ale k vašemu hodnocení měl reálný pohled ostatních hodnotitelů velmi daleko.
Tedy než zase budeš příště někoho obviňovat, zkus se nejdříve zastavit u sebe, těch problematických míst je tam výrazně více než u většiny ostatních.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)