Re: vstřícnost obhana k neregistrovaným závodníků


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Libor Hirš , posláno: 7.2.2010 8:58:15, z adresy: 84.42.251.42

>Ahoj Honzo, zase nepřeháněj. Kolik případných nových zájemců o orienťák jakýkoliv přihláškový systém odradí, resp. by ho chtěli použít ? Navíc, porvé musí člověk vždycky trochu víc přemýšlet.
>
>Ahoj Libore, myslím, že nepřeháním. Pro pořádek opakuju, že nežádám, aby se prostřednictvím systému mohli hlásit neregistrovaní. Jde o to odbourat všechny ZBYTEČNOSTI, aby noví zájemci nemuseli přemýšlet "trochu víc". Tady pokud nemá systém sloužit jako filtr - test jejich inteligence - :) . Je to tedy nutnost, ne nějaká kosmetická úprava. Snažil jsem se na to upozorňovat už dřív, ale jakmile se stal systém povinným, je to ještě naléhavější.
>
>Je třeba se do situace nového zájemce umět vžít. V každém rozpise je v odstavci Přihlášky odkaz na systém jako první, přičemž tam zpravidla není upozornění, že je jen pro registrované. Takže neznalý člověk klikne, a pokud v systému neuspěje, už se zpátky k rozpisu nevrátí. E-mailovou adresu by sice mohl najít i v systému, jenže neví, že tam je, neví, kde ji má hledat, a když už ji najde, neví, že se přes ni může hlásit na závod. Není to dostatečná hrůza?
>
>Přitom řešení nemůže být problém, stačí se podívat na:
>http://www.orienteeringonline.net/
>Je možné jistě namítnout, že hanácký systém má nějaké "fičůryje" navíc, ale pak by bylo třeba prokázat, že jsou opravdu potřebné, a ani v takovém případě nemůžou odůvodnit tu spoustu zbytečných mezikroků a zbytečných stránek.


Ahoj Honzo, vidím, že sis můj příspěvek přizpůsobil, aby se Ti to víc hodilo. Trochu víc přemýšlet u něčeho nového, se týkalo jakéhokoliv přihláškového systému. Tu mou poslední větu, kterou jsi vypustil, že všude se dá něco zlepšit, jsem bral samozřelně i k obhana. Měj se pěkně.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)